След развода: Кой сложи годежен пръстен на водещата Жени Марчева?

https://goreshto.net/goreshto/sled-razvoda-koy-slozhi-godezhen-prasten-na-vodeshtata-zheni-marcheva/53052 Goreshto.net
След развода: Кой сложи годежен пръстен на водещата Жени Марчева?

Жени Марчева отново се носи на крилете на любовта

Водещата на „Тази събота“ и „Тази неделя“ има огромен пръстен на дясната си ръка. Помпозното бижу било на местото, където обикновено   е местото на годежните пръстени. От известно време 48-годишната журналистка сияела с мъжа до себе си. Кой е той обаче продължава да е неизвестен,  а за любовта им свидетелстват единствено екзотичните турове и ваканции, на които обаче фотоси на новия  й мъж липсва.

Според близки до телевизионерката той бил на сходна, до нейната възраст. Имал солидна професия, но не искал да се афишира в публичното пространство. Нямал и  нищо общо нито с телевизиите, нито с медиите изобщо.

През 2021 година Жени Марчева се разведе със съпруга си, с когото имаше почти 20-годишен брак. Така и не стана ясна причината за раздялата,  а двете им дъщери тийнейджърки останаха при нея. Мъжът  й обаче се изнесе от семейното жилище, малко преди да се официализира раздялата им.

Двамата запазили цивилизования тон, в името на децата си.Със съпруга й били заедно още от ученическите години, но доста късно станали родители.

Любовната им история бе сред най-забележителните в светските среди.

Сега обаче Жени Марчева наистина била на седмото небе от любов по новия си мъж. Който продължава да крие вече от доста време.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.