След скандала с Би Ти Ви: Миро Каризмата разтърси със своята версия!

https://goreshto.net/goreshto/sled-skandala-s-bi-ti-vi-miro-karizmata-raztarsi-sas-svoyata-versiya/135423 Goreshto.net
След скандала с Би Ти Ви: Миро Каризмата разтърси със своята версия!

Миро Каризмата има друга версия за скандала с Би Ти Ви

Любимият изпълнител стана един сезон ментор в „Гласът на България“ и повече няма да му стъпи кракът  там.

Според ширещата се версия от медията той не бил желан там заради сприхавия си характер. Миро Костадинов бил егоцентрик, нарцис,имал претенции до небесата и поради тази причина екипът на музикалното шоу едва го изтърпявал.

Заради това шефовете на медията решили отново да върнат в музикалното шоу „Гласът на България“ Владимир Ампов-Графа.

След като чу всичките хули, които се изсипаха по негов адрес, Миро реши да разкаже своята версия за това, че вече няма да е ментор в музикалното предаване на Би Ти Ви.

„Изобщо няма истина в това, че са ме изгонили, а напротив.Поканиха ме, искаха да продължа работата си в шоуто, но аз отказах.защото някои неща в договора не ме устройваха. Те пък не искаха за приемат моите условия, заради което отказах да продължа участието си в продукцията“, е обяснението на популярния изпълнител.

Както се казва в една нашенска поговорка „Каквото и да ми говориш, винаги става въпрос за пари“. Вероятно Миро е искал по-висок хонорар, а от медията не са му дали. Но пък Графа клекнал на по-малко пари и затова отново става ментор.

Но зрителите харесват Миро, защото само за едикт сезон излъчи победител, а и знае кой е, и какво иска.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.