След скандала със законната жена на мъжа й: Преслава се офъка!(Снимка)

https://goreshto.net/goreshto/sled-skandala-sas-zakonnata-zhena-na-mazha-y-preslava-se-ofakasnimka/143993 Goreshto.net
След скандала със законната жена на мъжа й: Преслава се офъка!(Снимка)

Казват, че когато жената има проблеми, сменя прическата си

А отскоро върху главата на една от най-оборотните чалга певица се струпа доста. Оказа се, че от седем години Преслава живее с женен мъж.

Павел Лазаров, таткото на дъщеричката й Паола си има законна съпруга и тя не е певицата, а се казва Емилия Лазарова. Същата, от която мургавия бизнесмен от Враца има голям син.

Тази бомбастична новина съобщи тези дни самата съпруга, вероятно добре наквасена, защото постът й в нета бе пълен с елементарни граматични грешки.

С тях тя разбуни духовете, като пожела на Петя от Добрич, както е истинското име на Преслава, скоро са стане част от голямата фамилия Лазарови.

„Много години криех, че Павел е бащата на сина ми, но сега казвам, че аз съм единствената законна жена на този мъж“, избълва Емилия в мрежата и шокът наистина бе голям.

Вероятно заради това, а и след това, Преслава коренно промени прическата си. От гривата й вече няма и помен, и тя се острига на бретон, и по-късо от обикновено.

Рехава и изтънена е косата й вече, а обемът й е  оставен в миналото. Новата прическа предизвика разбираемо доста коментари, част от които негативни.

На какво се дължи коренната й промяна, Преслава не споделя, но мнозина подкрепиха любимката си и в нея.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.