След този скандал: Едва ли някой завижда на Преслава!

https://goreshto.net/goreshto/sled-tozi-skandal-edva-li-nyakoy-zavizhda-na-preslava/143943 Goreshto.net
След този скандал: Едва ли някой завижда на Преслава!

Просто да не си на мястото на Преслава!

Много хора й завиждат, тя е топ певицата на „Пайнер“, чалга фурия, има семейство, мъж и малка дъщеричка Паола.

Като че ли животът й е подреден, че подреден свише. Само че нещата не са толкова розови, колкото изглеждат на пръв поглед. Защото мъжът до певицата, Павел Лазаров се оказа семеен, който още не се е развел с предишната си съпруга. От нея мургавелкото от Враца има пораснал син,  а от чалга дивата-дъщеричка.

И докато досега първата му и единствена законна съпруга бе потънала в забвение и нещата бяха илюзорно спокойни, сега Емилия Лазарова възкръсна, като феникс от пепелищата. И започна да плюе или да разкрива истините.

Това тя направи на рождения ден на малката Паола, като стрелите пусна в социалната мрежа.

„Пете от Добрич, пожелавам ти скоро да станеш част от голямата фамилия Лазарови. Достойно, като законна съпруга и майка, защото в момента тази роля се пада само и единствено на мен. Аз съм майка на сина  и  единствената г-жа Лазарова“, заяви тунингованата законна съпруга на Павел Лазаров.

Посланието е написано с правописни грешки,  а според слуховете Емилия злоупотребява и с алкохола. Павел бил бесен, че излагала не само себе си, но и него и настоящата му жена Преслава.

Не се знае дали посланията на Емилия са затова, че все още не е дала развод на Павел, а Преслава не може да се похвали с венчило с бизнесмена.

Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

📙 You have 1 message # 628. Read > https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=4cd295e7dc7dbd6d9f3ab187b2706ff1& 📙

2 hours before

0tx5vl

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.