След ултиматума: Иван заряза Емануела в „Денсинг старс“

https://goreshto.net/goreshto/sled-ultimatuma-ivan-zaryaza-emanuela-v-densing-stars/129310 Goreshto.net
След ултиматума: Иван заряза Емануела в „Денсинг старс“

Танцьорът Иван Карастоянов зарязва паркетната си партньорка Емануела

Иван от „Денсинг страс“ толкова хлътнал по палавата фолк дива, че бил готов да зареже съпругата си.

Със Зорница той сключил брак преди две години,  а преди десет месеца им се родил и син. Жена му също била танцьорка и била естествено красива, но нямала нищо общо с визията на с@ кс бомбата Емануeла.

Певицата само се забавлявала със страстта на паркетния си партньор и не гледала сериозно на отношенията им, но той бил хлътнал до уши в зеленооката фурия.

Поп фолк дивата изобщо не се впечатлявала, че има жена и дете и бързо го вкарала в кревата, коментират зад кулисите.

Само че съпругата на Иван-Зорница не само заподозряла изневярата, ами заплашила продуцентите на танцувалното шоу ,че няма да остави нещата така и ще провали предаването.

За да предотвратят и потушат скандала, от шоуто решили да направят рокада. Емануела ще има нов партньор на дансинга, а на Иван наредили да зареже певицата, в противен случай ще изхвърчи от шоуто.

Залитането на Иван по Емануела не остана скрито и за феновете на „Денсинг старс“.

„Емануела и Иванчо май са си доста близки и извън залата“, „Тези двамата, ех, тези двамата! Направо се изяждат с поглед“, намигат зрители в мрежата.

Източник:Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.