Сливенският кмет от ГЕРБ се втурна в предизборната кампания със Софи Маринова и ДАНС

На лъскавото парти присъствали всички видни жители на Сливен

https://goreshto.net/goreshto/slivenskiyat-kmet-ot-gerb-se-vturna-v-predizbornata-kampaniya-sas-sofi-marinova-i-dans/47302 Goreshto.net
Сливенският кмет от ГЕРБ се втурна в предизборната кампания със Софи Маринова и ДАНС

На лъскавото парти присъствали всички видни жители на Сливен

Стефан Радев – кмет на Сливен от ГЕРБ се втурна в предизборната битка с мазни кючеци от Софи Маринова и парти, платено от общинската хазна. На него били поканени всички представители на обществото.

На забавата са били поканени всички ключови хора, които биха могли да повлияят на предизборната надпревара през есента на тази година.

Сред гостите са забелязани и Стела Костова, която е местен тартор на ромите. Също присъствала и Пепа Чиликова, което е зам.-кмет на общината, а любопитното е, че съпругът й е шеф на ДАНС за Сливен.

Също така поканени били и всички заможни роми, които имали някакво влияние над гласуването в махалата. Те са ухажвани на всички избори, тъй като с поне 20 хиляди гласа се явяват ключов фактор за решаване на кметската битка.

Сред гостите е бил забелязан и Стефан Пасков, който е представител на формацията на Мая Манолова в града.

Мнозина станали свидетели на шокираща гледка, когато лично кметът на общината – гербаджията Стефан Радев въртял мазни гюбеци с лидерката на ромите Костова, а в същото време „човекът на Манолова“ по кавалерски танцува със зам.-кметицата, зад която стои ДАНС и общинската администрация.

Източник: narod.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.