Слухът може да е истина:Жената на Павел подкрепи Венци Венц за развода

https://goreshto.net/goreshto/sluhat-mozhe-da-e-istinazhenata-na-pavel-podkrepi-venci-venc-za-razvoda/122565 Goreshto.net
Слухът може да е истина:Жената на Павел подкрепи Венци Венц за развода

Нещо странно се случва с жената на Павел

Както стана ясно, рапърското дуо Павел и  Венци Венц се разведоха. След десетина години съвместни работа и общи парчета, всеки поема по своя път.

Бомбата пусна самия Венци Венц в студиото на „Преди обед“ преди известно време.

Малко преди изявлението, Венци Венц имаше своя първи самостоятелен концерт, без дуетната си половинка.

„Ерата на Павел и Венци Венц свърши.С Павел изпитваме топли емоции един към друг, надявам се да продължат вечно, но всеки трябва да тръгне по отделна пътека.

Да подарим на феновете си собствените си нюанси и да видят какви са душите ни“, емоционално заяви Венци от студиото на Нова.

Тази изненадваща раздяла бе като бомба със закъснител. Мнозина се питаха как така този толкова обичан и сякаш свързан дует се разпадна.

Някои предположиха причината да е вечния проблем-парите. Но според по-осведомените причината се оказала жената на Павел.

Между нея  и Венци Венц избухнали искри, заради което съпругата на Ванци-Мая поискала развод.

Павел също усетил флирта и кавгите между двамата колеги пламнали. За да се „потушат пожарите“, рапърите се решили на раздяла.

Сякаш, за да потвърди подозрението, жената на Павел подкрепи в мрежата Венци Венц за решението му да се разделят с изгората й.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.