Служителка на Любен Дилов не го брои за човек

Винаги привлича внимание с артистичното му облекло, клонящо към кич

https://goreshto.net/goreshto/sluzhitelka-na-lyuben-dilov-ne-go-broi-za-chovek/118049 Goreshto.net
Служителка на Любен Дилов не го брои за човек

Винаги привлича внимание с артистичното му облекло, клонящо към кич

Любен Дилов винаги се откроява от тълпата с артистичния си стил на обличане, често пъти граничещ с кич.

 

Преди броени дни той бил изловен от папараци в центъра на столицата, а облеклото му веднага привличало вниманието. Той бил заложил на синя риза на жълти лимончета и карирано сако, което явно му е любимо, предвид факта, че често пъти е забелязван именно с него.

 

 

Разбира се неизменна част, са диоптричните му очила. Всичко това бил съчетал и с кожена раница в бежов цвят, която метнал на гърба си. докато народният представител от ГЕРБ крачел из столичните тротоари, компания му правел негов възрастен приятел. Двамата се отправили към редакцията на списанието, на което Дилов е издател.

 

 

Влизайки в офиса Дилов поздравил млада жена, която дори не му обърнала внимание, а вместо това зяпала със заспала физиономия телефона си и изобщо не си направила труда да отрази шефа си.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.