Смях в залата: Благо Джизъса си търсел натурална!(Открий разликите)

https://goreshto.net/goreshto/smyah-v-zalata-blago-dzhizasa-si-tarsel-naturalnaotkriy-razlikite/111726 Goreshto.net
Смях в залата: Благо Джизъса си търсел натурална!(Открий разликите)

Благо Джизъса плямпа ли, плямпа глупости

Въпреки че вече е на 41 и баща на четири отрочета, пипето все не идва у бившия футболист. Кариерата на терена му е по-кратка от мадамите, които е вкарал в кревата. А за безконечните му влюбвания се носят легенди…

Та след поредният му брак, вероятно не последен, той реши да си търси „натурална“ девойка. Но още не се е развел, нито подписал документите на съпругата си Полина Спасова, която иска да се отърве от законния си съпруг.

А неговата нова, естествена и натурална девойка се оказа двойничка на все още актуалната му съпруга, хотелиерската наследница Полина Спасова.И това е Ивана Главчева, щерка на авера му, рапъра Ванко 1.

Още на пръв поглед, от снимките и на двете си личи, че в тях няма нищо натурално. И двете са като близначки, въпреки че нямат кръвна връзка. Прическите им са еднакви, дългите им черни коси-също,скулите, формата на веждите, вероятно и силиконовите бомби.

Благойчо се запознава с Ивана в денталната клиника на татко й в Града на тепетата. Тя се труди на регистратурата, а наш Благо публично заяви в предаването на Гала „На кефа“, че я „либи и не може да диша без нея“. Е, тя все още не е отговорила на чувствата му, но той не губи надежда.

Но не това е важно, а избора на Благо Джизъса, който никак не се е променил във времето, нито в подборката на мадамите.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.