Софи Маринова чака сладко внуче

Фолкдивата е на море със снаха си, купонясват по женски

https://goreshto.net/goreshto/sofi-marinova-chaka-sladko-vnuche/113215 Goreshto.net
Софи Маринова чака сладко внуче

Фолкдивата е на море със снаха си, купонясват по женски

В момента изпълнителката Софи Маринова се наслаждава на плажа в Несебър със своята бъдеща снаха. Мария Лалева, която е годеницата на сина на певицата, Лоренцо, планират сватба през следващата година, а през това време тя е със семейството на Софи Маринова. Певицата сподели в социалните медии как се грижи за снахата си, поднасяйки й различни вкусотии, защото иска да има "сладко внуче" от нея.

"Сладка снахичка за сладко внуче", написа Маринова под снимки, на които всички пият коктейли на плажа. Само няколко дни преди плануваното й изпълнение в нощен клуб в Несебър, Софи заведе Мария на морски бряг, за да се забавляват заедно по женски. Коктейлите и шапки от "Диор" привлякоха погледите на феновете в профила на фолкзвездата. Младата снаха бе усмихната до уши в компанията на своята известна свекърва. Другите майки, които също са усмихнати на снимките, не е ясно кои са познати, но изглежда певицата наистина се забавлява дамската компания.

Въпреки че Лоренцо едва съвсем скоро сподели фотоси на своята годеница, майка му не се сдържа и не спира да качва множество снимки заедно с младата булка. На тях двете изглеждат като отдавнашни приятелки.

Лоренцо и Мария са влюбени още от училище, където стоят и на един чин. Едва тази година той предлага брак на своята любима и двойката официално обяви своето сгодяване.

Източник: lupa.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.