Софи Маринова готви пищна сватба

Тече трескава подготовка на годежа

https://goreshto.net/goreshto/sofi-marinova-gotvi-pishtna-svatba/53630 Goreshto.net
Софи Маринова готви пищна сватба

Тече трескава подготовка на годежа

След като преди време Софи Маринова замина сама за Дубай за две седмици, се върна със снаха от там.

 

Гласовитата певица, която се прибра за 8 март трескаво подготвя годежа, тъй като синът й Лоренцо държи на традицията и настоява да искат булката, както си му е редът – с тържество, много гости, дарове, ядене и пиене.

 

Припомняме, че Софи ходи за втори път в Дубай, за да си отдъхне и напазарува. Първите седем дни изкарала в релакс, съчетавайки го с професионален ангажимент – от списанието „Golden Wings“ й връчили награда за музикалните постижения и я поканили да краси корицата им.

 

На втората седмица при нея отишли синът й Лоренцо с дългогодишната си приятелка Мария, която е колежка на Софи. Заедно с тях били Преслава, съпругът й и още неколцина приятели. Малко след като всички се събрали в Дубай, Лоренцо заявил на майка си, че се е подготвил да предложи брак на любимата си.

 

В „Шоуто на Николаос Цитиридис“ Софи Маринова разкри, че Лоренцо иска годеж по циганските традиции. Двамата с майка му вече се подготвят да искат официално булката от родителите й. Софи обясни, че според традициите им ще отидат при родителите й с печени агнета, пилета…

 

Планира се годежът да е в тесен кръг – семейство и роднини, макар и от двете страни да не са никак малко. Софи предупредила сина си да не каже от днес за утре, че иска сватба и да се чуди какво да прави. Той обаче на свой ред я успокоил, че сватбата ще бъде догодина през март. Освен това двамата с любимата му били категорични, че искат на тържеството да им пее само Софи.

 

Макар да е изключително щастлива от това им желание, Софи вече е поканила редица нейни колеги, които несъмнено също ще се изявят на сцената. Организацията на тържеството ще бъде поверена на професионалисти. Софи се надява и тя да отиде на сватбата с кавалер.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.