Софи Маринова не оставя майка си сама и за миг

Категорична е, че няма да я остави да потъне в мъката си

https://goreshto.net/goreshto/sofi-marinova-ne-ostavya-mayka-si-sama-i-za-mig/122600 Goreshto.net
Софи Маринова не оставя майка си сама и за миг

Категорична е, че няма да я остави да потъне в мъката си

След като Софи Маринова наскоро изгуби баща си Марин, е плътно до майка си Мария. Хитовата изпълнителка снове между столицата и родното й Етрополе, но винаги е с родителката си. Софи не я оставя и за миг сама, за да не потъва в мъката си. Предполага се, че поради тази причина родителката й ще я придружи и при предстоящите й скоро пътувания зад граница.

 

Припомняме, че след трагедията, сполетяла я на 9 септември, ромката обяви едномесечен траур, но към днешна дата отново пее за почитателите си, макар и с натежало сърце. По всяка вероятност траурът й ще продължи поне година, заради което ще бъде отложена и сватбата на сина й Лоренцо, на когото наскоро спретна пищен годеж. Мълвата в бранша обаче носи, че той се е разделил с приятелката си и има голяма вероятност венчавка изобщо да няма.

Софи изобщо не коментира тази тема, тъй като така или иначе към момента не е на дневен ред.

 

Връзката на певицата с родителите й винаги е била много силна. Именно благодарение на това тя е съумяла да се впусне в покоряването на музикалната сцена у нас от ранна възраст. Израства в бедност, заради което родителите й са принудени да я пратят на пансион в Брусен. Софи обаче не приема тази случка с тъга и връщайки се към този период от детството си, към днешна дата го определя като най-хубавият.

 

Всеки уикенд, когато се прибирала у дома, тя с огромно вълнение разказвала преживелиците си, а след това отново се връщала в пансиона с трепет. Била в 10-и клас, когато в дома й дошли музиканти, за да я искат за солистка на оркестъра им. Прибирайки се у дома и виждайки насядалите около масата мъже и почерпката, Софи си помислила, че са дошли да я искат за булка. Щом научила истината обаче, тя се затръшкала родителите й да се съгласят.

 

Баща й бил категоричен, че трябва да завърши образованието си, но майка й успяла да го придума да я пусне да пее.

Певицата споделя, че баща й много се гордеел с нея. Двамата й родители винаги я насърчавали да следва мечтите си и да вярва в себе си. Майка я дори й давала съвети как да подражава на Лили Иванова, с която днес Софи поддържа топла дружба.

 

За разлика от редица ромски семейства, в това на Софи всеки сам избира половинката си.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.