Софи Маринова продължава да глези снаха си! А къде изчезна Лоренцо

https://goreshto.net/goreshto/sofi-marinova-prodalzhava-da-glezi-snaha-si-a-kade-izchezna-lorenco/114375 Goreshto.net
Софи Маринова продължава да глези снаха си! А къде изчезна Лоренцо

Софи Маринова си и Софи Маринова

Ромската перла не спира да глези снаха си. Завистници облазяват Мария Лалова, бъдещата съпруга на сина й Лоренцо, че си е „паднала на пъпа“. Дашната певица не спира да се грижи за нея  и да я обгрижва, като постоянно я води по почивки.

Софи Маринова е сред най-търсените певици на Черноморието и в момента е там, като е наела луксозен апартамент за родата.

В едно предишно видео Софка показа как храни бъдещата снаха, защото искала да й роди „златно внуче“.

Тя дори е взела на почивката и по-малката сестра на Мария, която също се радва на безплатната ваканция.

Чалга фурията е толкова щастлива ,че не спира да качва снимки със снахата и с роднините си, които води със себе си на морето.

Прави впечатление, че на нито едно фото го няма сина й Лоренцо. Мнозина се питат дали бъдещия младоженец е готова за сватба и жена или това е само желание на майка му.

Мнозина подозират, че докато мама Софка се бъхти по участия  и след това не й остава свободно време, защото обгрижва бъдещата си снаха,сина й  ходи по игрални зали. И с широка ръка харчи спечеленото с труд и пот от майка му.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.