Софи Маринова трепери от ужас: Страшно беше!

https://goreshto.net/goreshto/sofi-marinova-treperi-ot-uzhas-strashno-beshe/111979 Goreshto.net
Софи Маринова трепери от ужас: Страшно беше!

Софи Маринова е силно стресирана

Ромският славей се притеснява и е силно притесненията от наводненията. В последните дни дъждът буквално се изсипа над много градове и села в страната, а наводненията потопиха много къщи.

Силно пострадал от наводненията е и родния й град Етрополе.Много от къщите на съгражданите й са под вода, а те се вайкат как да спасят  и малкото останала читава покъщнина.

„Беше страшно. Водата прииждаше отвсякъде, гърмеше със страшна сила. Каквото и да си говорим, хората се безсилни срещу природните стихии. Такива наводнения досега не съм виждала. Всички, както и аз, сме силно стресирани и уплашени, не знаем какво още ни чака“, трепери от ужас певицата.

Нейната къща е сред малкото, която не е пострадала от наводненията. Тя се намира по-далеч от реката и затова е останала читава.

Поп фолк звездата е готова да помогне на своите съграждани, с каквото може. Изпълнителката се тревожи, че ако дъждовете не спрат, тогава бедстващото положение, в засегнатите райони, ще се увеличи.

Много от нейните колеги са категорични, че правителството трябва да вземе крути мерки срещу безразборната горска сеч, както и повече да помага на пострадалите от наводненията хора.

„Ако се случи по-сериозно бедствие, нещата може да излезнат от контрол.Положението може да се превърне в извънредно, затова нещата трябва да се планират предварително, за да не се стига до подобни кошмарни трагедии“, убеден е и певеца Богдан Томов.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.