Соня Васи: Не страдам от носталгия по България

От 2 години е спряла употребата на алкохол и се чувства перфектно

https://goreshto.net/goreshto/sonya-vasi-ne-stradam-ot-nostalgiya-po-balgariya/110550 Goreshto.net
Соня Васи: Не страдам от носталгия по България

От 2 години е спряла употребата на алкохол и се чувства перфектно

Няма никакво съмнение, че Соня Васи е сред най-популярните българки в САЩ.

 

Тя е първата Мис България, избрана през 1989 г. и първата нашенка, снимала се за корицата на американското издание на „Плейбой“.

У нас става известна като момичето от дуета на братя Аргирови. Не остава незабелязана от медиите, камерата я обича, а тя е работохолик.

 

След промените заминава зад Океана, където основава две музикални банди и модна къща. От любовта й с бейзболиста Брейди Андерсън има дъщеря – Бриана, която е нейната гордост, защото печели победа след победа на корта. Неин треньор е Тодор Бандев, който заради любовта си със Соня напуска България и заживява в Щатите.

 

По повод рождения си ден, който е на 22 май отбелязва, че отдавна не ги празнува и за нея това е ден като всички останали. Последно отпразнувала 21-я си рожден ден, по него време живеела в Сингапур и вдигнала шумно парти. Била облечена в булчинска рокля, чийто дизайн измислила сама и си я ушила. Искала да е булка и да се омъжи за вокала на Кис – Стенли, но не й се получило. 

 

Към момента се опитва да разрасне бизнеса си – възобновила е плетенето на шалчета, пуловери и различни видове пончо. Опитва се да се върне на нивото, на което била преди 23 години, когато започнала. Тогава произведения като нейните се продавали в бутикови магазини, но евтината китайска стока, която заля пазара се отразила пагубно на този бизнес. Обожава да плете и се занимава с това почти по 24 часа дневно. Научила се да плете, тъй като на младини нямала пари за дрехи.

 

По-късно започнала да продава шалчетата си в студио на нейна приятелка, посещавано от звезди от световна величина от ранга на Дженифър Лопес до Опра Уинфри. Веднъж, разхождайки родителите си (все още били живи) из Вегас си купила списание „Ел“, в което Дженифър Лопес я споменава като един от любимите си дизайнери.

 

Спомня си, че похарчила първите спечелени пари за цветен телевизор за родителите си (по времето на соца цветният телевизор бил голям трофей). Макар покрай братя Аргирови да получавала добри пари, никога не си позволила да ги прахосва, тъй като била разумно момиче.

 

Признава, че не я гони носталгия по България и допълва, че след смъртта на родителите си няма какво да търси тук.

Малкото моменти в живота, за които съжалява и би променила, са тежките операции на дъщеря й, иска й се да не й се бяха случвали. Предвид факта, че Бриана живее трети живот, Соня я посъветвала да го живее с пълни шепи и да не пропуска миговете.

 

Не крие, че винаги е вярвала в любовта, но в същото време подчертава, че не е лесно да я откриеш. Все още мечтае, но това, което й е най-важното е здраве, здраве и пак здраве. Не се притеснява от старостта и е категорична, че към днешна дата изглежда по-добре, отколкото на 25. От 2 години е спряла употребата на алкохол и се чувства перфектно.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.