Спецове посочиха: Коя мома в „Ергенът“ е с най-яките силиконови бомби!

https://goreshto.net/goreshto/specove-posochiha-koya-moma-v-ergenat-e-s-nay-yakite-silikonovi-bombi/54204 Goreshto.net
Спецове посочиха: Коя мома в „Ергенът“ е с най-яките силиконови бомби!

Болшинството от момите в „Ергенът“ може да не се славят с голям умствен багаж, но силиконът е в изобилие

Топ експерти посочиха коя мома може да носи приза за най-качествено изработени гърди.Ето и какво сочат резултатите от селекцията:

Първото място се пада на фолкаджийката Джия. Определено в бранша на леката музика знаят как се прави и при кого се ходи, за да го направи.

Освен че се превръща в любимка на зрителите на шоуто, хирурзи сочат, че тя има най-добре направените силиконови гърди от останалите.

Бомбите й са съразмерни, а имплантите поставени по всички правила на пластичната хирургия.И така топ спецовете й дават короната за топ бомби на чалга фурията Джия.

Среброто грабва колежката й Крисия. Тя също е сред най-добре структурираните изкуствени цици сред останалите кандидатки за сърцето на ергенът Евгени. Въпреки че си е направила корекциите отдавна, певицата може да се фука, че са естетически подбрани. Нито много малки, нито прекалено големи, точно по размери.

В дъното на класацията експертите поставят Габриела от Пловдив. Момата, за която не се знае каква точно професия упражнява,  а се носят много слухове, не е случила нито на хирург, нито на бюст. Двете й моцарели са големи, но виснали. Твърде големи за малкото й тяло, грозни естетически, е мнението и на зрителите.

Източник: Лупа.бг

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.