Спипаха го: Ето с коя кръшка на жена си Къванч Татлату! (Фото)

https://goreshto.net/goreshto/spipaha-go-eto-s-koya-krashka-na-zhena-si-kavanch-tatlatu-foto-2/110994 Goreshto.net
Спипаха го: Ето с коя кръшка на жена си Къванч Татлату! (Фото)

Май приказката за Къванч Татлату и Башак Дизер свърши

Дизайнерката и турската версия на Брад Пит са в криза на брака. Защото турският актьор открито си пърха с колежката си Серенай Саръкая. И усилено се говори, че двамата имат любовна връзка. Турските медии също намекват за по-специални отношения между двамата.

Къванч Татлату и Башак Дизер имат син, който се роди миналата година.Съпругата на Къванч изобщо не била доволна от тази демонстрирана близост и изпаднала в депресия, доверяват източници.

Къванч Татлату и Серенай се показаха двамата на събитие, като не за първи път двамата демонстрират опасна близост. Двамата не спираха да се прегръщат и да си говорят нежно, което не остави никакво съмнение, че нещата помежду им са се задълбочили.

Къванч преследва упорито Серенай в мрежата, а това не го прави със законната си съпруга, вероятно заради охладнелите си отношения.Въпреки че съпругата му е съкрушена, Къванч не дава особени сигнали, че се притеснява, нито желание да оправи нещата.

По всичко си личи, че соченото за идеално в момента семейство претърпява сериозни трусове в брака си. Според мълвата майката на Къванч не одобрявала Башак Дизер за снаха. Поради тази причина Къванч и съпругата му се венчаха в Париж, а не в Турция, припомнят очевидци.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.