Спортният министър Радостин Василев се развежда със секси силиконката Нина (Двойката не живее заедно от месеци – Подробности)

https://goreshto.net/goreshto/sportniyat-ministar-radostin-vasilev-se-razvezhda-sas-seksi-silikonkata-nina-dvoykata-ne-zhivee-zaedno-ot-meseci-podrobnosti/47053 Goreshto.net
Спортният министър Радостин Василев се развежда със секси силиконката Нина (Двойката не живее заедно от месеци – Подробности)

Министърът на младежта и спорта в кабинета на Кирил Петков Радостин Василев се развежда със секси силиконката Нина, узна Горещо.
Двамата от месеци не живеят заедно и са се съгласили прекратяването на брака им да е по вазимно съгласие. Близки до министерското семейство разкриват, че в раздялата им няма намесен трети човек и причината е умора от семейния живот. Нина и Радостин са женени от 2011 година, а той е напуснал семейното им жилище още през есента на миналата година.

Снимка: Инстаграм
Въпреки раздялата, те са запазили цивилизовани отношения, най-вече заради общия им син Виктор, който е на 10. Споортният министър може да вижда момчето когато пожелае, а на рождения му ден, който е навръх Коледа, съпрузите дори се събрали, за да бъде празникът на малчугана пълен.

Запознати издават, че най-вероятно разводът им ще стане факт веднага щом Радостин напусне министерския пост, за да не привлича преди това излишно внимание към себе си.

Любопитното е, че макар и разделени, Василев изглежда е ударил едно рамо за професионалното издигане на половинката си. От няколко месеца тя е назначена за полицейски началник в 3-то РПУ в София, макар да няма и ден трудов стаж. Заповедта е била разписана лично от служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков и съвсем естествено породи напрежение в структурата.

Радостин Василев пък стана министър, балгодарение на коалиционното споразумение между ПП и партията, на която е член ИТН.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.