Спря му тока!Снощи Надежда Вишева „отвъртя главата“ на ергена Алек

https://goreshto.net/goreshto/sprya-mu-tokasnoshti-nadezhda-visheva-otvartya-glavata-na-ergena-alek/129402 Goreshto.net
Спря му тока!Снощи Надежда Вишева „отвъртя главата“ на ергена Алек

Снощният епизод на „Ергенът“ бе разтърсващ

Кавгите, интригите сред кудкудякащите моми бе нещо, което виждаме при всеки лайф на третия сезон на любовното шоу „Ергенът“.

Но снощи чаровникът със сини очи Алек Младенов остана без дъх и една от участничките буквално му „отвъртя главата“. Това се оказа не коя да е, а уж скромната Надежда Вишева.

Плахата и кротка на пръв поглед Надя се оказа тигрица под прикритие. Снощи тя спечели среща с бизнесмена, на коктейла.

Двамата се отделиха от останалите, но на пейката красивият синеочко остана доста хладен към нея. На уста бърбореше, че му е приятно да е в нейната компания и я целуна,

но не така, както тя копнееше да направи. Той, все едно е джентълмен от по-миналия век, й  целуна ръката.

По лицето на Надето си личеше, че не такава целувка очакваше от мъжа срещу нея. Но след като демонстрира уважение, но не и страст обаче, той си я хвана и закара при останалите момичета.

Там обаче Надежда разбра нещо прелюбопитно. Алек не спирал да целува Катето, от което на Надето й кипна кръвното и тя буквално изтрещя.

Сякаш движена от сила, извън нея, тя стана рязко и отнесе при Алек, като го заведе под дърветата за втори път. И без да обяснява каквото и да е, се нахвърли да го целува.

Постъпката й буквално му „отвя главата“ и той видимо остана доволен от решителната й постъпка. Факт, защото двамата продължиха дълго-дълго да се целуват след това.

Източник:Crimesbg.com

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.