Станислав от „Хелс Китчън“ пак предизвика обилно слюноотделяне!

https://goreshto.net/goreshto/stanislav-ot-hels-kitchan-pak-predizvika-obilno-slyunootdelyane/111463 Goreshto.net
Станислав от „Хелс Китчън“ пак предизвика обилно слюноотделяне!

Станислав от Хелс Китчън предизвика двуполюсно настроение в „Черешката“

Мускулягата от ямболските села отново се разголи пред зрителите в кулинарното шоу. Победителят от Кухнята на Ада изглежда не може да търпи дрехи върху себе си, убедени са феновете на „Черешката на тортата“.

Това обаче не впечатли зрителите, които не одобриха полуголата гледка. Дори дамите от шоуто са убедени, че с разголването нивото му на представяне „осакатява“ кулинарните му способности. Но при част от дамската аудиторията обаче той предизвика обилно слюноотделяне, се вижда от част от коментарите в мрежата. Мачовците не бяха о, кей с манията му да сваля дрехи и завистливо го посъветваха следващия път да сервира гол.

Маниерът му да се подвизава по плочки и мускули идва от миналото му, тъй като преди десетина години Станислав става „Мистър Обзор“. Злите езици шушукат, че той грабнал титлата заради намеса на застаряваща дама с фриволно поведение, която повлияла на журито. Сладкарят мускуляга се славел като гларус, който сменял мадамите като носни кърпички. Но с последната си приятелка, гримьорката Божидара Мирчева, най-сексапилният готвач решил да създаде семейство и да скъса с провокативното си минало.

Бъдещото семейство обожава да пътува, както у нас, така и в странство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.