Старото гадже на Ричард го заряза! Отпраши в чужбина с млад жребец

https://goreshto.net/goreshto/staroto-gadzhe-na-richard-go-zaryaza-otprashi-v-chuzhbina-s-mlad-zhrebec/139059 Goreshto.net
Старото гадже на Ричард го заряза! Отпраши в чужбина с млад жребец

Старото гадже на Ричард Величков го заряза

Маданският плейбой, известен още като Ричи Тъпото, остана сам да „ближе рани“. След като заведе кака си в кюстендилски хотел, средна ръка и двамата се палцикаха в софийски басейни, на палавото Мими й писна.

Богата финансистка от Велинград отпраши за гръцкия остров Родос с младо гадже, вероятно с добре подплатен портфейл.

Лелката обича да обикаля курортите в чужбина с мъже, които имат солидни финансови възможности. Докато жиголото от Мадан, освен да я тренира във фитнес залата, да преспива при нея и да я води по семпли места в България, не умее друго.

След като Мария и младото й жребче кацнаха на острова, побързаха са се уединят в среден клас хотел, на брега на морето, видяха бдителни папараци. На плажа младият мъж не спираше да обгрижва шавливата си любовница Миме, докато тя не откъсваше поглед от телефона си.

Публична тайна е, че Барбито от Велинград има в списъка си доста богат арсенал от мъже. Тя е била във връзка с нацепени и назобани момци, като Ричард, както и с известни в крими и фитнес средите юнаци.

Палавата финансистка е мачкала чаршафите и с бизнесмени, както и с мъже на високи постове в сферата на сигурността и социалните служби.И с такива имотни мъжленца обича да отмаря в чужбина, разкриват близки до похотливата кака.

Източник: Интриги.бг, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.