Става напечено в „Ергенът“: На финалната права неочакван обрат!

https://goreshto.net/goreshto/stava-napecheno-v-ergenat-na-finalnata-prava-neochakvan-obrat/133756 Goreshto.net
Става напечено в „Ергенът“: На финалната права неочакван обрат!

Днес и утре става напечено в „Ергенът“

Останаха само три моми и синеокият мачо Алек Младенов трябва да избере коя ще направи „дама на сърцето си“. Или, както плъзна клюката, ще си плюе на петите и няма да посочи никоя от кандидатките за своя фаворитка.

На финалната права за неговото сърце останаха Магдалена Томова, Надежда Вишева и Йоана.

Бизнесменът, а и от продукцията, ще направят специална изненада за финалистките. И това е среща с близките им, които ще пристигнат в имението, за да дадат подкрепата си за тях.

Алек ще има индивидуална среща и с трите моми, които останаха на последната права. Ще ги заведе на едни от най-красивите кътчета на остров Родос.

А вечерта ще последва последната, най-инфарктна Церемония на розата.На крачка от големия финал си отива стюардесата Йоана, гласи клюката от кухнята на предаването.

Момата ще изпадне в дива истерия и ще се тръшка зад кулисите, понеже няма да се побере от яд в кожата си, че „по-старите моми“ са предпочетени от Алек пред нея.

В последния ден от любовното шоу „Ергенът“ пристигат майката и сестрата на Алек. Те ще се срещнат с последните две оцелели участнички и ще ги подложат на „кръстосан разпит“.

Коя от тях ще бъде посочена за тяхна фаворитка и дали Алек ще се вслуша в техния съвет, предстои да видим.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.