Стивън жестоко прецака Тамара Георгиева!Направи годеница чалгарка

https://goreshto.net/goreshto/stivan-zhestoko-precaka-tamara-georgievanapravi-godenica-chalgarka/126315 Goreshto.net
Стивън жестоко прецака Тамара Георгиева!Направи годеница чалгарка

Тамара Георгиева място не може да си намери от яд

Миската, позната като Мис Нос, е жестоко изпързаляна от бившия си приятел. Десетина години тя бе гадже на Стивън Роуз, а днес той вече предложи на друга.

И то само шест месеца от връзката им. Богаташкият наследник направи своя годеница чалга певицата Джорджия. За това се похвали самата чалгарка, като показа ръката си с пръстен със син диамант, подарен от приятеля й.

Стивън паднал на колене и поискал певицата да стане негова жена, не спира да се фука поп фолк дивата.

Джорджия пърха от щастие и това е напълно разбираемо. Тя не спирала да пуска пост след пост в мрежата и с най-малки подробности да разказва напоително за щастието си.

„Не очаквах Стивън да направи това за мен. Все пак сме заедно от има-няма половин година, а той вече ме направи своя годеница. Е, да си призная, на върха на щастието съм!“, каканижела ли, каканижела Джорджия.

И разбираемо наливала „масло в огъня“ в душата на бившата му приятелка Тамара Георгиева.

Въпреки че Джорджия е с няколко лета по-голяма от Стивън, това изобщо не се отразявало на връзката им. А Тамара Георгиева, разбираемо, избягвала светски събития, както и неудобни въпроси от фенове.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.