Странно! При температура от 30 градуса, Мариус Куркински се облича като за Сибир (ФОТО)

Театралът не обича да показва плът

https://goreshto.net/goreshto/stranno-pri-temperatura-ot-30-gradusa-marius-kurkinski-se-oblicha-kato-za-sibir-foto/115036 Goreshto.net
Странно! При температура от 30 градуса, Мариус Куркински се облича като за Сибир (ФОТО)

Театралът не обича да показва плът

Мариус Куркински, за когото всички казват, че е страхотен професионалист, е доста странен като личност.

 

По всичко личи, че актьорът и режисьор не обича да показва плът, колкото и горещо да е времето. Така дори и в най-големите горещини той е облечен от глава до пети, при това с черни одежди.

 

Преди няколко дни, той бе забелязан в Царево, облякъл яке при температура на въздуха от почти 30 градуса. Тук е моментът да отбележим, че това не е единствената му странност. Неотдавна топ продуцентът Кирил Кирилов, с когото са големи приятели разкри, че 2-3 дни преди представление, Мариус се затваря в тъмна стая, не иска да говори с никого и отказва дори храна и вода.

Куркинси е в курортното градче заради насрочено представление на спектакъла му „Мариус 50“.

 

Преди да влезе за репетиции в салона на читалището, култовият театрал минал през касата, където касиерката го уведомила как върви продажбата на билетите. Дамата го уверила, че има голям интерес към спектакъла и в подкрепа на думите си му показала почти запълнената схема на залата.

Източник: Уикенд 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.