Студентка вдигна на крака Слави Трифонов!( Чудото се случи)

https://goreshto.net/goreshto/studentka-vdigna-na-kraka-slavi-trifonov-chudoto-se-sluchi/130791 Goreshto.net
Студентка вдигна на крака Слави Трифонов!( Чудото се случи)

Чудото се случи със Слави Трифонов!

Гологлавият шоумен стана на 57, но все още е ерген. И не защото иска да е така, а понеже любовта като че ли бяга от него.

Всичките му връзки досега завършваха с крах. Бившите му връзки, които продължаваха няколко години го обвиняваха, че той все ги държи в „златна клетка“.

Дали заради властния му нрав или от прекомерното му желание да се грижи за тях, като не иска да се трудят повече от него, но досега животът му бе сив, без тръпка.

Проформа на любов бе и последната му тръпка, Мартина Джорджевич. Двамата изкараха заедно пет години, но след това изненадващо се разделиха.

Но днес чудото се случи. Слави Трифонов  е на крака и не само заради медицинското чудо, а  и заради това прекрасно чувство-любовта. Той  е щастлив и влюбен в студентка. Въпреки че момичето е наполовина на неговите години, тя го карала да се чувства щастлив усмихнат и подмладен.

Двамата се запознали покрай общи познати. Въпреки младостта си , момичето го пленило най-вече с ума и онези морални устои, доста позабравени в днешно време.

А Слави Трифонов се чувствал толкова влюбен, както не бил с психоложката Маги Ангелова преди години.

„Не можем да го познаем, като озарен е! Никога не се е усмихвали  не е излъчвал такава жизнерадост преди“, радвали се от екипа му.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.