Сухи тренировки: Софи Маринова подготвя мега годеж за Лоренцо(Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/suhi-trenirovki-sofi-marinova-podgotvya-mega-godezh-za-lorencosnimki/54814 Goreshto.net
Сухи тренировки: Софи Маринова подготвя мега годеж за Лоренцо(Снимки)

Софи Маринова е във вихъра си

Ромският славей направи сухи тренировки за годежа на сина си Лоренцо. Лоренцо и избраницата му Мария ще станат официално съпрузи на 25 ноември. А няколко месеца преди това ще се вдигне грандиозен годеж за чудо и приказ, обеща бъдещата свекърва.

Прочутата му майка се похвали, че вече са започнали „сухите тренировки“. Цяла седмица етрополската духова музика озвучаваше бъдещото тържество на кандидат младоженците.

Фолк фурията бе на гости на сватовете си, заедно със своите роднини. И на изпроводяк се раздаде на макс с кръшни чупки в ханша. Не по-назад останаха и сватовете й, като също й импонираха в танците и вдигаха щури наздравици.

Роксана първа честити празника на колежката си. Тя пожела здраве, късмет и щастие на бъдещото семейство, като специално поздрави с радостта и Софка. Други нейни колежки също я поздравиха с радостното събитие.

„Което момиче обича Лоренцо, аз също го обичам“, не спира да повтаря усмихнатата Софи Маринова.

На този етап тя определя бъдещата си снаха, в типичния си стил, като „много сладичка“.Младите вече се ширят в огромен апартамент в столицата, закупен от певицата.А тя, както сама съобщи, живее в колата, заради непрекъснатите си ангажименти по градове, паланки и в странство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.