Свърши ли луксозната приказка: Симона Пейчева май натири и втория си мъж?

https://goreshto.net/goreshto/svarshi-li-luksoznata-prikazka-simona-peycheva-may-natiri-i-vtoriya-si-mazh/139422 Goreshto.net
Свърши ли луксозната приказка: Симона Пейчева май натири и втория си мъж?

Симона Пейчева май е зарязала и втория си мъж

Екс световната шампионка по художествена гимнастика вече не се следва с мъжа си Петко Петков в социалните мрежи. Там последната й снимка с него е повече от година.

Двойката не се появява заедно и в Инстаграм. Което показва, че луксозната им приказка май е свършила.

Преди Симончето не спираше да се фука с модни дрешки от световно известни малки за хилядарки, скъпарски чанти и суперлуксозни почивки из света.

Двамата с бизнесмена Петко Петков се ожениха тайно преди около две години. Възстаричкият й мъж има строителна фирма и фирма за инсталации,климатичните и отоплителни системи. Фирмата му сто и луксозни здания у нас и в чужбина.

Петко и Симона мълчат, но грацията обича да държи личния си живот извън прожекторите.

Но фактите са повече от красноречиви. В нета тя се показва на снимки само с приятелки от почивки, както и с 14-тодишния си син Алексей. Той  е плод от връзката й с първата й половинка Горан Петров.

Двамата се разделиха само година след раждането на детето, но заради него са запазили добрия тон в отношенията си.

Малкият е  запленен по футбола и Симона се е примирила с тази него страст. Дори му е подарила мач на живо в Испания, понеже е фен на Меси.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.