Сватбата под въпрос? Филип Киркоров изпадна в дупка

https://goreshto.net/goreshto/svatbata-pod-vapros-filip-kirkorov-izpadna-v-dupka/125485 Goreshto.net
Сватбата под въпрос? Филип Киркоров изпадна в дупка

Наскоро Филип Киркоров шашна с новината, че отново минава под венчило

Досега топ певецът се бе женил само един път, за 18 години по-възрастната от него Алла Пугачова. Но този път е решил да „обърне палачинката“ и  да вземе за жена 15 години по-млада от него.

56-годишният Филип Киркоров паднал на колене пред избраницата си в киносалон и я поискал за жена. Това се случило в края на ноември. Само че медиите мълчат дали любимата му Тамара Мур е казала „да“ на предложението му.

Вдовицата има две деца и е продуцент на голяма музикална компания. 41-годишната Тамара само се усмихнала, а предложението на певеца трябвало да дойде след ВИП- парти.

Там гостите били с дрескод бельо или леко разсъблечени. Само че този злополучен купон се превърна в най-големия скандал в руския шоубизнес.

И в лов на вещици, а Филип Киркоров също пострада. Руската звезда се появила на партито барнат в черно дантелено бельо и много воали. Не минал номерът, че идвал случайно да надникне, защото присъствал на друг купон преди това.

Определян като най-голямата звезда, само за дни след купона, Филип Киркоров загубил 50 милиона рубли.

Заради скандала всичките му концерти били отменени. Участията му в новогодишните програми по медиите били подменени скорострелно с други изпълнители.

Но злополучната гола вечеринка объркала и личните му планове да мине под венчило с Татяна. А певецът споделял, че е изпаднал в черна дупка.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.