Сватбен гаф: Булката Ивелина Чоева здраво изпоти Сашо Кадиев! (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/svatben-gaf-bulkata-ivelina-choeva-zdravo-izpoti-sasho-kadiev-snimki/140800 Goreshto.net
Сватбен гаф: Булката Ивелина Чоева здраво изпоти Сашо Кадиев! (Снимки)

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева вече са законни съпруг и съпруга

Но снощното тържество двамата казаха дълго мечтаното „да“ и узакониха съюза си не само в гражданското, но и пред Бога.

Венчавката им бе в известна винарска изба, сред лозя  и пищна зеленина. А украсата бе повече от разкошна. Но един сватбен гаф, сторен от манекенката Ивелина Чоева, доста изпоти бъдещия младоженец.

И това не беше заради думите на неговата майка шегаджийка Катето Евро. Актрисата накара всички да се превиват от смях, защото заяви във видео, че вече Мамин Сашко няма да идва при нея да й хапва манджите и да я кори за грешките.

Сватбеният гаф дойде неочаквано от булката. Ивелина Чоева дълбоко се замисли и остана няколко секунди сериозна, след като длъжностното лице я попита дали иска да вземе този мъж, разбирай Александър Кадиев, за свой законен съпруг.

Мълчанието й накара всички да се опулят, а Сашко направо изтрещя от напрежение, твърдят гости на сватбата. Ивелина все пак даде съгласието си, а това бе номер. И вероятно с него намекна на Сашко да си знае, да я пази и слуша, че може….

Александър Кадиев се наложи да преглътне още един „горчив хап“. Ивелина не взе изцяло фамилията му, а прибави неговата към своята с тире. Живи, здрави и щастливи да са!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.