Светлана Гущерова не иска повече деца

Определя сегашната й бременност като истински кошмар

https://goreshto.net/goreshto/svetlana-gushterova-ne-iska-poveche-deca/111962 Goreshto.net
Светлана Гущерова не иска повече деца

Определя сегашната й бременност като истински кошмар

Светлана Гущерова отдавна се е разделила с някогашния си еротичен имидж и твърди, че към днешна дата за нищо на света не би се подвизавала на страниците на мъжки списания.

 

За метаморфозата й спомогна връзката й с младия милионер Християн Гущеров, с когото сключиха брак през 2018 г. и от тогава до днес са се сдобили с 3 деца. Четвъртата им рожба вече е напът. Детето, за което вече стана ясно, че ще е момиче, ще се появи на бял свят след 20 юни. По този начин ще изравни резултата – 2 момичета и 2 момчета.

 

Категорична е, че ако може да кърми със сигурност ще го направи, тъй като коластрата е много важна. Все още обаче не са решили какво име да дадат на четвъртата си рожба, колебаят се между две. Категорична е, че пето бебе няма да има – мечтаела за 4 и е напът да сбъдне мечтата си.

 

При сегашната си бременност напълняла най-много – 10 кг. От болки в кръста и краката вечер не може да спи. Определя сегашната си бременност като най-тежка и допълва, че цялата е подута. В първите 3-4 месеца била на легло, тъй като медиците изобщо не й позволявали да става. Доста пъти кървяла и се борили за задържане на плода. Лежала и в болница. Не крие, че едва със сегашната си бременност разбрала какво е да си бременна.

 

Няма съмнение, че ще стартира диетите си за отслабване веднага след появата на рожбата й на бял свят. Обещала си е обаче деня, преди да влезе да ражда да се натъпче хубаво от всичко, което обича.

 

Твърди, че с Гущеров са щастливи и винаги са искали да имат пълна къща с деца. Що се отнася до бизнеса й с луксозни нощници и пижами, според нейните думи се развива много добре. Надява се в скоро време да пробият и зад граница. Допълва, че съпругът й също й дава съвети и мнението му е много ценно за нея.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.