Светлана Гущерова плаши с вида си!(Брутални снимки)

https://goreshto.net/goreshto/svetlana-gushterova-plashi-s-vida-sibrutalni-snimki/125962 Goreshto.net
Светлана Гущерова плаши с вида си!(Брутални снимки)

Светлана Гущерова изплаши всички с вида си

След болницата, където влезе заради психически тормоз и  заплаха със заливане с киселина, съпругата на Хриси Гущеров се показа за първи път на светско събитие.

Тя бе част от гостите на  ежегодните VIP Awards 2023 награди, като получи и приза „Майка на годината“.

Те се дават за известни работещи майки или такива, занимаващи се с благотворителност. Нито едно от двете не прави Светлето, единствено всяка година да ражда по един малък наследник на фамилия Гущерови.

Но не наградата предизвика уплах и сътресение у присъстващите, а визията й. Физиономията й нямаше нищо общо с тази, която блондинката показва в социалните мрежи.Лицето й бе подпухнало, с огромни бузи, надуто като балон.

Преголеми бузи, месести части, малки очички…всичко това предизвика учудване у присъстващите. Причините за това нейно състояние може да са два варианта.

Първият, че Светлана Гущерова отново се е подложила на поредната пластична интервенция, превърнала се в запазена марка за бившата плеймейтка. Втората е ,че в болницата са я натъпкали здраво с незнайно какви лекарства.

Каквато и да е причината за това състояние, дано скоро се оправи. Щото някак си не върви на измършавялата й снага подобно бузесто лице.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.