Светлана Гущерова потъна в скръб: Изгуби най-милото си!

https://goreshto.net/goreshto/svetlana-gushterova-potana-v-skrab-izgubi-nay-miloto-si/53189 Goreshto.net
Светлана Гущерова потъна в скръб: Изгуби най-милото си!

Светлана Гущерова изобщо не й е до 8-ми март

Милионерската съпруга потъна в скръб и не може да спре сълзите си. Тя дори не успяла да се зарадва на даровете, с които я обсипал нейния Хриси.

Слана Богу, със семейството и децата й всичко е наред. Но Светлето е претъпяла огромна загуба и в сърцето й е отворена огромна рана.

Бившата плеймейтка не рони сълзи заради упоритите клюки, че нещо в семейството й скърца. Нищо подобно не се случва, въпреки слуховете за раздяла и фалит. Двамата с Християн са заедно, а според гореща мълва в очакване на четвъртото си дете.

Причината за скръбта й е друга. И тя е, че си е отишло от този свят любимото й кученце Тами.

Най-милото  й и любимо същество бе до нея още преди да срещне Християн Гущеров, и преди двамата да създадат семейство.

То било най-добрия приятели  я дарявал с безрезервна любов. Такава както знаем, че може да ни даде само едно четирикрако същество.

„Светлана не спира да плаче. Тя изживява много тежко загубата на тази очарователна и добра душица, която я даряваше с безрезервна любов.Пухкавата топчица имаше специално място в сърцето й както  и в дома й с Християн. Една малка и очарователна принцеса“, разкрива близка нейна приятелка.

А любимият й Християн правел и невъзможното да я разсее от мъката.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.