Свястна ли? Изплува мръсната тайна на Камелия(Виж още)

https://goreshto.net/goreshto/svyastna-li-izpluva-mrasnata-tayna-na-kameliyavizh-oshte/121186 Goreshto.net
Свястна ли? Изплува мръсната тайна на Камелия(Виж още)

Камелия е сочена за една от чалгарките с най-дълга връзка

Блондинката е спрягана за моногамна, вярна и честна фолкаджийка. Тя мина 50-така, от десетилетия дели едно легло и покрив със своя Цветин, от скоро си осиновиха  и мечтаното бебе.

Да, ама не. И за нея изплува тъмна тайна, която има давност от 80-90 години на миналия век.Та тази същата свястна и разумна Камелия докарала до просешка тояга бизнесмен, който в миналото си „изгубил акъла“ по нея.

Въпросният мъж се казва Петър Цветков-Перо и  е родом от Берковица. След падането на завесата той заминава в Германия, където трупа пачки.

Връща се в България  и завъртява бизнес, който го прави милионер. По това време Камелия работи в обикновено заведение, където извива глас. Перо си губи ума по нея, а Камелия-по авоарите му.

Двамата стават гаджета, а богаташът троши пари по нея. За дрешки, екскурзии, подаръци, глезотийки. Той влага и сто бона в марки за музикалната й кариера.

След като харчи с широки пръсти, милионерът се превръща в просяк. Буквално, брои жълти стотинки и проси заеми от приятели.

След като го ошушква, Камито „дим да я няма“ и го зарязва.Но късметът му се усмихва. В обща компания се запознава с французойка, която е с 30 лета по-голяма от него. И днес Петър-Перо живее луксозен живот в замъка й.

Източник: Хотарена

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.