Таня Боева: За съжаление умението да пееш вече не е водещо

И тя като всеки човек се радва на подаръците

https://goreshto.net/goreshto/tanya-boeva-za-sazhalenie-umenieto-da-peesh-veche-ne-e-vodeshto/47487 Goreshto.net
Таня Боева: За съжаление умението да пееш вече не е водещо

И тя като всеки човек се радва на подаръците

Таня Боева е от певиците, твърдящи, че пеят от детските си години.

Точно, когато достига до върха, тя напуска музикалните си продуценти и започва да лансира сама творчеството си.

На 3 ноември Таня Боева посрещна поредния си рожден ден в семейна среда, без много шум. Твърди, че е отбелязала повода си с чувство на благодарност и широка усмивка, тъй като успя да се завърне отново на сцената след няколкогодишно отсъствие.

Споделя, че годината е била успешна за нея не само в личен, а и в професионален план. Съвсем скоро планира да зарадва почитателите си с нов проект. Наясно е, че животът предлага много обрати и твърди, че точно те формират силата на характера. През последните години била поставена в трудна ситуация против волята й, но за нейно щастие колелото така се завъртяло, че всичко си дошло отново на мястото.

И тя като всеки се радва на подаръците и посочва, че синът й и близките й хора, винаги успяват да я зарадват с точните подаръци, без да е необходимо да им подсказва.
След толкова години на сцената се е сблъсквала многократно с човешката злоба и завист, но твърди, че се опитва да е над нещата и в повечето случаи й се получава. Обикновено се старае да е обградена от позитивни хора и да държи негативните далеч от себе си. Убедена е, че злобата вреди най-вече на тези, които я изпитват.
Тъй като е наясно, че лошият човек си остава завинаги такъв, изобщо не се и опитва дори да хаби енергия, за да го променя.

Категорична е, че ако можеше да върне времето назад, не би отдала доверието, времето и енергията си на хора, които не го заслужават.
Според нея всяка житейска ситуация носи своите уроци и оставя отпечатъка си. Важното обаче е да не се допуска една и съща грешка повече от веднъж.

Не пропуска да отбележи, че за съжаление през последните 10-15 години умението да пееш не е от водещите. За нея успехът е не само човек да стане известен, а и да успееш да се задържиш дълго време на върха след това.

По отношение на любовта посочва, че тя е най-монументалното и божествено усещане, сила, енергия, неподлежаща на обяснение, а само на усет. Може би е от малцината, които все още вярват в любовта.

Винаги е смятала, че годините са просто число, тъй като е много по-важно как се чувства или изглежда даден човек, отколкото на каква възраст е. Убедена е, че всеки етап от живота носи своята романтика и емоция. Не крие, че като всяка себеуважаваща се жена, полага грижи за визията си. Единствената интервенция, на която се е подлагала е ринопластика, направена преди 18 години.

Вярва в Господ и не е против ясновидците, но е убедена, че те са хора, които трябва да помагат на останалите, а не да печелят от това.
Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.