Татяна ли е новото завоевание на Благо Джизъса?

Ще имат ли продължение отношенията им в Доминикана, където са двамата в момента?

https://goreshto.net/goreshto/tatyana-li-e-novoto-zavoevanie-na-blago-dzhizasa/52682 Goreshto.net
Татяна ли е новото завоевание на Благо Джизъса?

Ще имат ли продължение отношенията им в Доминикана, където са двамата в момента?

Светската клюка носи, че певицата Татяна и ексфутболистът Благой Георгиев са имали кратка авантюра.

 

Към днешна дата двамата участват в приключенското предаване „Сървайвър“. Слуховете за отношенията им датират от 2018 г. Тогава Джизъса бил прясно разведен с рускинята Есмер Омерова. След като бракът му с нея приключва с жесток скандал, Благой се прибира в България, при това окончателно.

 

С Татяна неколкократно се засичали из заведенията в София. Брюнетката категорично отрича обаче да е имала връзка с бившия ритнитопковец, но в същото време не крие симпатиите си към мачото. Тя твърди, че с Благой са добри приятели и го харесва като мъж, но помежду им няма нищо повече от това. По онова време тя твърдеше, че двамата само излизат в обща компания и се забавляват.

 

Прави обаче впечатление, че двамата продължават да се забавляват. Освен това футболистът често пъти оставя коментари, гласящи „колко добре изглежда“ под нейните снимки.

Двори самата тя публикува тяхна обща снимка, на която са в опасна близост, но по-късно фотосът бе заличен от профила й.

 

Появата им заедно в Доминикана припомни на близките на футболиста за тази му забежка. Авантюрата помежду им е в много преломен момент за певицата, тъй като по онова време тя се раздели с дългогодишната си половинка, който е и баща на детето й.

 

Златка Райкова също коментира, че по всяка вероятност Георгиев е спал с Татяна. Истината е, че след раздялата им, блондинката не пропуска нито един удобен момент да подчертае слабия ангел на екснационала и подозренията си, че списъкът му с жени е много по-дълъг, отколкото мнозина предполагат. Всъщност нейното креватно минало далеч не е по-семпло…

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.