Тайната любовница на Копейкин му подложи динена кора

Мълвата за размера на мъжкото му достойнство е плъзнала от нея

https://goreshto.net/goreshto/taynata-lyubovnica-na-kopeykin-mu-podlozhi-dinena-kora/111879 Goreshto.net
Тайната любовница на Копейкин му подложи динена кора

Мълвата за размера на мъжкото му достойнство е плъзнала от нея

Докато агитките на политическата партия "Възраждане" критикуват и заплашват хората, събрали се да гледат филм под претекст, че защитават традиционните семейни ценности и се борят срещу педофилията, 44-годишният лидер на партията Костадин Костадинов започна роман с 22-годишната Сара Бакалова.

 

Сара, която е активистка в младежката организация на Костадинов и би могла спокойно да му бъде дъщеря, е влюбена в него от година и е приела всички негови възгледи, въпреки разликата във възрастта и лицемерието му.

 

Точно както се обявява против ваксините, но самият той се е ваксинирал, против еврото, но пести в евро, и сега против разпадането на традиционното семейство, Костадинов, който е женен, започна любовна връзка с младото момиче от Неделино, което изцяло си е изгубило ума по него.

 

Метаморфозата при Сара Бакалова в последната година и половина е видима дори в профилите й в социалните мрежи. От девойката, която споделя хубави снимки с невинни текстове на български и английски език, подобаващи на възрастта й, в момента Сара бълва обиди срещу гей общността, пропагандира срещу еврото, поддържа всяка безумна акция на Костадинов, а от един момент нататък позициите й вече са допълнени с думи и изрази на руски език.

 

Снимките на момичето доскоро облечено в рокли стил принцеса вече са преобладаващо заменени в такива с традиционно български носии, както и снимки на самия Копейкин, на акциите на „Възраждане“ и на всяка тяхна противообществена проява. Сара обаче все още не е научила от любовника си, че положението й на метреса на лидер на крайна партия изисква да е малко по-дискретна и да не споделя твърде много подробности за любовния си живот, особено когато се почувства засегната.

 

Така например шегите в последния месец с размера на достойнството на Костадинов очевидно жестоко са я жегнали, защото е успяла да разкаже на други активисти в младежката фракция, че изобщо не е вярно, че му е толкова малък. Според думите й малкият Копейкин бил около 15 см. и това си било един съвсем нормален размер. А толкова конкретна интимна информация, както е ясно, бързо се разнася от уста на уста.

 

Междувременно съпругата на Копейкин – Велина Костадинова, също вече е в течение на аферата на мъжа си, което тепърва ще му създаде допълнително напрежение. Макар и брачната двойка да е официално разведена, обществена тайна е, че разводът е фиктивен, заради сделки с имоти, които Костадинов не декларира, защото се закупуват на името на жена му. Велина продължава да носи неговата фамилия, двамата живеят заедно и отглеждат децата си.

 

Синът му само 2 години по-малък от любовницата Сара, наскоро участва в масов бой, бранейки позицията срещу приемането на еврото, а баща му обяви, че се гордее с него.

На партийни събирания в родната му Варна пък Костя рекламира бизнеса на жена си – последната перла в работното й портфолио е частна детска забавачка в центъра на морската столица.

На Деня на влюбените тази година той публично й се обясни в любов, някъде около скандала със субсидиите, които сдружението на Велина взима от иначе омразната американска фондация „Отворено общество“ на Джордж Сорос и в разгара на любовната си афера с момичето от Неделино.

Източник: Уикенд,  crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.