Тайната падна! Ето защо гаджетата на Лео ди Каприо са млади момичета

https://goreshto.net/goreshto/taynata-padna-eto-zashto-gadzhetata-na-leo-di-kaprio-sa-mladi-momicheta/112036 Goreshto.net
Тайната падна! Ето защо гаджетата на Лео ди Каприо са млади момичета

Лео ди Каприо излиза само с млади момичета

Контингентът на холивудската звезда са гаджета до 25 години.Въпреки че вече е на 48, вкусът му не се е променил с напредване на възрастта.

Заради изборът му, Леонардо ди Каприо е сред най-одумваните актьори. И то не е само заради ролите, в които той участва.

На всичкото отгоре той сменя жените до себе си като „носни кърпички“, като възрастовата граница винаги е на половина на годините му. Подборът му на жени често е обект на клюки. Но източници са открили каква е причината актьорът да излиза винаги с доста по-млади жени.

По думите им момичетата, след като навършат 25, търсят нещо сериозно, стабилно, искат дом и деца. Той обаче не иска семейство и не желае да е около жени, които да го притискат за това. Затова, когато тази жена остарее с няколко години, тя просто си отива. Ако се сближат много с Лио ди Каприо, тогава, след няколко години, вече не му е гадже.

Но заради тази слабост Лио ди Каприо е осъждан не само от своите бивши, но и от колегите си.

„Може би не Лео изоставя момичетата, щом навършат 25. Може би те поумняват и разбират, че не искат да бъдат повече с мъжко дете на 48“, коментират го те.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.