Тъжно: Ето какво се случва със Селин Дион!

https://goreshto.net/goreshto/tazhno-eto-kakvo-se-sluchva-sas-selin-dion/111798 Goreshto.net
Тъжно: Ето какво се случва със Селин Дион!

Певицата е в много тежко състояние

Селин Дион е продала огромното си имение в Лас Вегас. Певицата се е разделила с луксозната си придобивка за внушителните 30 милиона долара.

Тя го е продала, като обявила решението си да връща в родната Канада. Според световните медии звездата е пожелала да се върне в родината си, за да се възстановява от болестта.Там, сред семейството си, певицата иска да прекара дните си, които й остават.

В края на декември миналата година 55- годишната изпълнителка съобщи шокираща новина. Тя заяви, че била диагностицирана с рядко неврологично заболяване. То предизвиквало конвулсии по тялото, които организма не може да контролира. Според медицинската информация болните умират около шест години, след като заболяването бъде установено.

Според публикации в световните медиите заболяването на канадската дива засяга още милиони хора по света.То е нелечимо. Защото досега не е открит лек срещу това болезнено заболяване, а лекарствата само облекчават признаците на болестта.

Селин Дион предпочитала да се върне в родния Квебек, където е семейството й, за да се грижат за нея и тя да е по-спокойна сред тях.

Световноизвестната изпълнителка е отменила и дълго чаканото  международно турне. Обявила е също, че за съжаление на многобройните си фенове, никога повече няма да се качи на сцената.

Източник: Лупа.бг

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.