Тъжно!Никой не почете проф. Вучков 4 години след смъртта му

https://goreshto.net/goreshto/tazhnonikoy-ne-pochete-prof-vuchkov-4-godini-sled-smartta-mu/119983 Goreshto.net
Тъжно!Никой не почете проф. Вучков 4 години след смъртта му

Колоритният проф. Юлиан Вучков е напълно забравен след смъртта си

Четири години, след като си отиде от този свят, на водещият не бе направена панихида.Досега с тази работа се ангажираше съседката му Алина, както и сирака Виктор, които се грижеха приживе за него през последните години. Комшийката винаги публикуваше информация за панихидите на телевизионната легенда. Тази година обаче тя пропусна и никой, нито познати, нито почитатели, не почетоха професора.

Той си отиде от този свят на 22 септември, преди четири години, на 83 години от масивен инфаркт.

Легендарният учен издъхна само две години, след като напусна този свят и неговата любима Диана.

Неговият брат, актьора Михаил Петров не е стъпвал на гроба му, възмущават се съседи на проф. Вучков. Те са братя от една майка и двама бащи, но не се разбираха и не си говореха. Но той се оказа единствения наследник на имането на професора. Само няколко месеца след смъртта му, асът от Народния театър продаде апартамента му на пъпа на столицата. Новият собственик на апартамента му от 64 квадрата вече е притежание на балерина, която го купила за двеста бона.

Желанието на проф. Вучков, ценната му литературна колекция да бъде предадена на столичната библиотека, не се изпълни. Ценните книги бяха изхвърлени не бунището и разграбени от клошари, и препродадени по сергии.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.