Тази случка буквално „разби“ актьора Дарин Ангелов! Още не може да се свести

https://goreshto.net/goreshto/tazi-sluchka-bukvalno-razbi-aktyora-darin-angelov-oshte-ne-mozhe-da-se-svesti/132192 Goreshto.net
Тази случка буквално „разби“ актьора Дарин Ангелов! Още не може да се свести

Актьорът Дарин Ангелов не е на себе си след тази скандална случка

Той е сред най-редовните панелисти при Гала на „На кафе“.Но е потресен накъде върви този свят. След като се раздели скандално със съпругата си Антония Русева, той дълго време се „събираше“ и изпадна в дупка. След което признаваше, че само работата го е измъкнала оттам. Като преди това правил опити да си върне жената, която обича, но безуспешно. Тя била като омагьосана от любовника си.

Но не за това признание говори актьора в студиото на медията. А за нещо, което се случило между него  и брат му Деян, когато те двамата седнали на сладка раздумка.

И приказката му бе за социалните мрежи, които той е объркан и отчаян да определи в какво точно са се превърнали те.

Та в студиото на медията Дарин Ангелов сподели как хората изпращат голи снимки, създават фалшиви профили и  как изкуствения интелект все повече завладява ежедневието си. Та както дискутирали с брат си по важни житейски теми, изведнъж Деян получил на месинджъра си…. гол-голеничък мъжки атрибут.

„Оня си беше снимал чатала и го изпрати на брат ми. Видях го с очите си!“, още е в шок Дарин Ангелов. Споделеното от актьора повдигна вълнение от коментари в нета за личната свобода и поверителност, както и за сигурността в дигиталната епоха, в която живеем.

Източник : Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.