Теди Александрова вярва в божията намеса в живота й

Гласовитата ромка твърди, че може да се свърже енергийно с хора и събития

https://goreshto.net/goreshto/tedi-aleksandrova-vyarva-v-bozhiyata-namesa-v-zhivota-y/121443 Goreshto.net
Теди Александрова вярва в божията намеса в живота й

Гласовитата ромка твърди, че може да се свърже енергийно с хора и събития

Теди Александрова си преписа паранормални явления. Ромката твърди, че може да предизвика със силата на мисълта си това, което иска да се случи. От думите й става ясно, че може да сбъдне съкровено желание или пък да привлече определен човек.

 

В скорошно интервю тя дори заяви уверено, че се е убедила в това, че когато насочи енергията си към определен човек или това, което иска да се случи, то наистина се случва. Факт е, че гледа много предавания с такава тематика и чете литература с такава насоченост.

 

В същото време тя изтъква и че е вярваща и макар да не е религиозна и да не спазва християнските обичаи, с голяма част от които дори не е наясно, вярва в Бог и допълва, че ходи редовно на църква. Макар да е наясно, че Господ не е в църквата и в иконите, а във вътрешната настройка на човек, има нужда да посети храма. Категорична е, че усещането, което носи подобно посещение, е достатъчно да те изпълни с енергия и да ти помогне.

 

Теди твърди, че неведнъж е усещала божествената намеса в живота си, дори и в критични моменти като трите катастрофи, в които е попадала, последната от които е през 2015 г.

От разказа й става ясно, че причина за инцидента била пътната обстановка – все още имало снежна покривка и било студено, а пътното платно - заледено. Колата, в която пътувала се ударила в тир и се завъртяла. Споделя, че от автомобила не ставало нищо, но те се измъкнали невредими и това е божия намеса.

Източник: Уикенд  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.