Теди Москов поля обяда си с вино в центъра на София

Макар да пие алкохол на обяд, той винаги е в умерени количества

https://goreshto.net/goreshto/tedi-moskov-polya-obyada-si-s-vino-v-centara-na-sofiya/117574 Goreshto.net
Теди Москов поля обяда си с вино в центъра на София

Макар да пие алкохол на обяд, той винаги е в умерени количества

Теди Москов определено е на принципа, че когато се храни е глух и ням и поради тази причина предпочита да хапва сам. Геният на родния театър седна да похапне в заведение в центъра на София като успя да впечатли не само персонала, а и останалите клиенти с отличния си апетит.

 

Той заложи на обилно количество месо и прясно изпечен хляб, съчетани с чаша червена вино, каквато подобава на подобна храна. Макар винаги да консумира алкохол на обяд, то той винаги е в умерени количества. Съпругът на Мая Новоселска и този път не направи изключение и дръпна 200 мл. червено вино. Москов омете почти всичко от чинията си, а към края на храненето към него се приближи беловлас мъж с усмивка на уста, с когото обърнаха няколко думи.

 

Въпросният господин приличаше поразително на соцдепутата Румен Гечев – един от виновниците за гладната Виденова зима през 1997 г.

 

 

 

И този път Теди Москов бе заложил на спортно-елегантно ежедневно облекло – карирана риза и бежов панталон. Косата му бе артистично разрошена. Разбира се не бе пропуснал и задължителните диоптрични очила.

 

След оттеглянето на почитателя му с вид на мастит специалист, Москов остана още няколко минути на масата, за да си допие руйното вино. Докато правеше това, той успя да разцъка и телефона си.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.