Ти да видиш: Лили Иванова хвали Галена до небесата!

https://goreshto.net/goreshto/ti-da-vidish-lili-ivanova-hvali-galena-do-nebesata/111341 Goreshto.net
Ти да видиш: Лили Иванова хвали Галена до небесата!

Чудо невиждано се случва на музикалния небосклон

Лили Иванова, която не обича да хвали колежките си от бранша, похвали до небесата поп фолк дивата Галена.

Поводът за хвалбата се оказа разкошен букет от бели и розови божури, които Галена подарила на Вечната Амбър. Кога се е случило това обаче, историята мълчи. Само че Кубратската дива пусна китката на профила си в Инстаграм и буквално се оля от хвалби към Галена.

„Благодаря на талантливата певица Галена за уважението и прекрасните цветя!Здрава, щастлива и много успехи“, написа развълнувано Лили Иванова под фотото и накара колежките на смядовката да почервенеят от яд.

Мнозина обаче заподозряха, че Галена си е платила за тези аплодисменти. Защото двете певици не се следват в социалната мрежа и досега жената на Галин Вафлата не е показвала, че Лиленце-пиленце е нейна фаворитка. Нито е пяла песните й по заведенията, както са го правили други нейни колежки.

Софи Маринова например толкова боготвори Лили Иванова и изпя нейна песен едно към едно в „Капките“, не се радва и на половината на вниманието на естрадната прима, което показва към Галена.

Другата версия за особено топлото отношение на Лили Иванова към Галена е, че са я уредили да пее в заведението на мъжа й-Калоянова крепост в Арбанаси.

„Със сигурност от цялото това внимание и хвалби една към друга има финансова изгода“, шушукат в музикалните среди.

Източник: Лупа.бг

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.