Тигрицата Наталия Кобилкина призна: От седем месеца съм на сухо!(Но имала чуднички играчки)

https://goreshto.net/goreshto/tigricata-nataliya-kobilkina-prizna-ot-sedem-meseca-sam-na-suhono-imala-chudnichki-igrachki/135642 Goreshto.net
Тигрицата Наталия Кобилкина призна: От седем месеца съм на сухо!(Но имала чуднички играчки)

И такова чудо не бяхме чували и виждали

Креватната фея Наталия Кобилкина била седем месеца без „мУж“.

Да, ако някой бе го казал вместо нея, едва ли щяхме да повярваме. Но това призна самата сексоложка и добави, че мъж не й липсвал в леглото. Понеже имала чуднички играчки.

„ В момента не искам мъж, усещам, че искам да остана сама. Да работя, да пътувам, да си гледам детето, да правя всичко, което ми харесва.

Да изучавам себе си. Да, наоколо винаги има много ухажори, но аз съм взискателна и трудно можеш да ми направиш впечатление. Не мисля, че съм жена за един мъж, но кой знае, след време може да открия своя мъж и той да е единствен за мен. А иначе имам супер играчки и вибратори“, доволна е Кобилкина.

Мнозина мачовци са посърнали от тези думи на Наталката. Но при учителката по с@кс не ти трябват само мускули, а успешен бизнес и  пари. Въпреки че бившия й Такис Дретакис едва ли е бил мастит бизнесмен.

„По-скоро тя го е издържала, той не прилича изобщо на бизнесмен, който знае как се вадят пари. А дава акъли как да направиш мъжа си милионер“, бъзикат я в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.