Тихата вода най-дълбока! Изгонената Моника от „Ергенът“ се оказа мръсница

https://goreshto.net/goreshto/tihata-voda-nay-dalboka-izgonenata-monika-ot-ergenat-se-okaza-mrasnica/128989 Goreshto.net
Тихата вода най-дълбока! Изгонената Моника от „Ергенът“ се оказа мръсница

Както го е казал народът „Тихата вода е най-дълбока“

Това в пълна степен важи за изгонената Моника от „Ергенът“. Снощи бизнесмена Алек Младенов не й даде роза, като предпочете лудетината Христиана.

Това дълбоко жегна Моника, която зад кулисите се чудеше какво толкова е видял синеокия хубавец в щурата детска психоложка от Кюстендил.

Моника се обиди страшно, като недоволстваше, че тя е по-важна и значима от устакярката Христиана.

Само че в любовното шоу участието й бе като на сива мишка. Тя се представи като скромна, мълчалива  и тиха, а всъщност се оказа с нищо незабележима.

Заради което Алекс нито веднъж не я покани на индивидуална среща и тя с нищо не се открои от останалите момичета.

Но де факто Моника Страхилова се оказа голяма мръсница. Това призна самата тя в подкаст, като разказа доста пикантна история.

Като ученичка се влюбила в гаджето на сестра си и не само се влюбила, ами и двамата преспали. Изглежда и той изпитвал същото животинско влечение към нея , а тя изобщо не се посвенила, че ще нарани жестоко сестра си.

След като изхвърча от „Ергенът“, вместо да се сниши и да не хвърля хули, тя направи точно обратното.

Заяви, че не съжалява за развоя на събитията, защото видиш ли „Алек не бил достатъчно висока топка за нея“! Ти да видиш наглост, изригнаха и зрителите.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.