Тодореско: Пари ми дават, но няма да изоставя Софи Маринова!

https://goreshto.net/goreshto/todoresko-pari-mi-davat-no-nyama-da-izostavya-sofi-marinova/130237 Goreshto.net
Тодореско: Пари ми дават, но няма да изоставя Софи Маринова!

За Тодореско Сафи Маринова е златна

Тодореско Неделчев, пиар на ромския славей има певицата за „майка, сестра, приятелка и най-близка роднина“. Младият мъж е запленен от нейната доброта и заради предаността му тя го изненада с огромен дар за Тодоровден. Изпълнителката му подари за именния му ден, в който е и роден, чисто нови зъби.

Имплантите ще се правят на няколко етапи  и в края на август трябва да са готови окончателно.

Софка дълго време готвеше изненадата, като чалга фурията има навика да кара близките си да се чувстват като крале.

От нея Тодореско Неделчев е научил да гледа на живота положително и да търси само добрата страна на съществуването си.

Пиарът твърди, че и други изпълнители са го търсили, за да работи за тях, като са му предлагали богато възнаграждение, но той не искал да работи за никой друг, а единствено за Софи Маринова.

„Помогнах на няколко певици да им е по-лесно в социалните мрежи. Но никога , за никакви пари и за нищо на света няма да напусна Софи Маринова. Искам да работя само и единствено за нея. Парите не могат да купят любовта и уважението“, кълне се като влюбен ученик в певицата пиарът й.

Той е благодарен, че положителната нагласа, която копира от Софи Маринова, му помогнала да преодолява много и сериозни болести, които му поднася животът.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.