„Токов удар“ разтърси Албена Михова!Бясна е от яд

https://goreshto.net/goreshto/tokov-udar-raztarsi-albena-mihovabyasna-e-ot-yad/52784 Goreshto.net
„Токов удар“ разтърси Албена Михова!Бясна е от яд

Албена Михова отново изригна в нета

Чаровната актриса показа, че не само умее да се смее, но и да се зъби. И то с право. Албена Михова е бясна от яд, че в киното не я взимат на сериозно.

Което отношение я накарало до скъсване да изопне  и без това натоварената й нервна система. Преди време актрисата отново се оплака в мрежата, че тези, които преди имала за приятели, я предали.

Когато легнала под ножа, за да смени тазобедрената си става, от която дълго време страдала, така наречените й приятелки напълно я забравили.

„Мнозина имах за приятели, ама това се оказа пълен фарс. Претърпях тежка операция  и те напълно забравиха за мен. Непознати хора в нета ми съчувстваха и стискаха палци, а тези, които имах за близки и сродни души, напълно ме зачеркнаха“, заяви преди време бившето гадже на рокаджията Тома Здравков.

Но не мина много време и актрисата отново изпищя от поредната гавра. В киното единствената роля, която й предлагали, била на мятаща гюле.

„Е, добре, майтапчийка съм и  нося на смях, ама това е някаква огромна гавра. Все пак аз не съм половинката на Шрек. А съм деликатна жена, човешко същество. Имам талант за сериозни роли, а не само на разни палячовци“, оплака се Албена Михова.

Все пак актрисата е доволна, че в Сатирата, където играе, на нея гледали с нужното внимание и уважение.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.