Том Круз се насади на пачи яйца!Новата му харчи като пощръкляла

https://goreshto.net/goreshto/tom-kruz-se-nasadi-na-pachi-yaycanovata-mu-harchi-kato-poshtraklyala/123391 Goreshto.net
Том Круз се насади на пачи яйца!Новата му харчи като пощръкляла

Новото гадже на кинолегендата Том Круз харчи като пощръкляла

Елсина Хайрова е новата изгора на актьора, но бързо ще стопи парите му. За това предупреди бившия съпруг на любовницата му, руския олигарх Димитрий Цветков.

В интервю пред известно западно издание търговецът на диаманти разкри, че бившата му съпруга и настояща любовница на Том Крум може скоро да го ошушка до стотинка.

По думите на милионера бракът й с Елсина продължил единадесет години. През това време тя харчела парите му за модни дрешки, скъпи бижута, спа глезотии, аксесоари от скъпи луксозни марки.

За периодът, през който продължил брака им, чаровницата успяла да изхарчи 14 милиона евро.

Преди бурния си развод, двамата живяха в имение в Съри. Освен това притежават имоти в Лондон за 18 милиона британски лири.

Бившето семейство притежава още къщи в Дубай и Кипър, луксозни автомобили, бижута и произведения на изкуството за милиони лири.Олигархът се развел с Елсина, защото  я обвинил в укриване на активи.

Димитрий Цветков предупреди „баджанака“ си от ефира, че бившата му половинка обича да харчи пари за скъпи вещи и го посъветва да си пази портфейла.

Том Круз и Елсина били забелязани на парти на руски интелектуалци в Лондон и изглеждали много влюбени.

Бившата манекенка е с 25-години по-млада от 61-годзишния холивудски ас. 36-годишната Елсина е дъщеря на руски политик и британска гражданка.

Източник: Телеграф

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.