Тома Здравко накара сърцето на Албена Михова да кърви

https://goreshto.net/goreshto/toma-zdravko-nakara-sarceto-na-albena-mihova-da-karvi/110930 Goreshto.net
Тома Здравко накара сърцето на Албена Михова да кърви

Тома Здравков отново изгря на музикалния небосклон след участието си в „Капките“

Там той бе спряган за победител, заради умението си да се превъплъщава и музикалните му данни, но друг се накичи с наградата. А той остана дори трети.

Наскоро обаче рокаджията накара сърцето на Албена Михова да кърви до болка.

Защото той призна в интервю, че преди бил „келеш“, но съпругата му Виктория успяла да го кротне и изкара най-доброто от него.Сега двамата се радват на две деца, живеят в Горна Малина и се радват на щастливо семейство. Роденият в Пазарджик музикант днес е перфектен баща и съпруг, и не изневерява на половинката си. Той не уточни какъв е бил преди, само сподели, че дори неговите приятели бягали от него, като „дявол от тамян“.

Но нито дума на признателност към другата си връзка, с вечно усмихнатата Албена Михова. Двамата доста дълго бяха заедно, въпреки над десетина години разлика в годините, в полза на актрисата. Живяха под един покрив, а актрисата не спираше да го бута напред и  нагоре в кариерата.

„Албена очакваше по-сериозно отношение от страна на Тома. Надяваше се двамата да узаконят връзката си, но той нехаеше и това я съсипа. А сега и капка признателност няма от негова страна за това, което тя стори за него“, коментират нейни близки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.