Тони Стораро похарчи близо 1 млн. за тоталния кич в жилището на малкия си син (ВИДЕО)

Интериорният дизайнер на Ердоган обзавел дома на Емрах

https://goreshto.net/goreshto/toni-storaro-poharchi-blizo-1-mln-za-totalniya-kich-v-zhilishteto-na-malkiya-si-sin-video/52211 Goreshto.net
Тони Стораро похарчи близо 1 млн. за тоталния кич в жилището на малкия си син (ВИДЕО)

Интериорният дизайнер на Ердоган обзавел дома на Емрах

Певецът от лекия жанр Тони Стораро се е изръсил около 1 млн. за луксозния дом на малкия си син Емрах.

 

Преди дни наследникът на Тони Стораро показа луксозното си жилище, но не издаде в коя част на София се намира. Отдалеч обаче личи, че са харчени солидни суми за него. Предвид крехката му възраст, съвсем естествено е да се предположи, че този, който се е изръсил, е баща му, нищо, че в края на миналата година Емрах се похвали, че сам си е купил чисто новото БМВ за 20-ия си юбилей. И тогава обаче имаше съмнения, че именно баща му е платил впечатляващата цена, която е между 200 и 250 000 лв.

 

Емрах призна, че обзавеждането е дело на баща му, който е избрал турски дизайнери, работили по обзавеждането на Ердоган. В допълнение посочва, че обожава синьо. В апартамента му преобладават златните елементи и разбира се любимият му син цвят.

Във всички стаи тези два цвята изпъкват на бял фон. В общи линии не може да се отрече, че кичът е тотален. Златните детайли са навсякъде, дори електрическите ключове са боядисани в златно.

 

Наследникът на Стораро разполага с две спални, в една от които временно се е настанил братовчед му. На въпроса колко момичета е водил в тази спалня, той отговаря, че не е такъв човек и допълва с усмивка „много рядко“.

 

Правят впечатление не само начинът му на изразяване, който до голяма степен наподобява този на Валери Божинов, а и разбиранията му за ролята на жената. Изхождайки от обясненията му, по-скоро би могло да се говори за предназначението на бъдещата му съпруга. Той е категоричен, че тя трябва да е търпелива и да е домакиня, тъй като този дом трябва да се поддържа. Според него само на жената й е присъщо да готви и да чисти.

 

Подчертава, че не обича да готви, защото все пак е мъж, но допълва, че може да прави спагети и яйца на очи. За момента почистването на дома му е поверено на чистачка.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.